top of page

Fra Kjeltring til Evangelist!

Den 11.mars hadde ungdomsarbeidet besøk av Kai Johannessen, en tidligere fange som ble radikalt frelst i fengsel, og har i dag vært gift i over 30 år, har 3 voksne barn og reiser rundt og forteller om hva Jesus har gjort i livet sitt!


Vi var så heldig at han satt igjen en eske med boka han har skrevet som heter: "Det er for godt til å være sant!".


Litt om boka:

Boka er lettlest og fengende, og forteller historien til unggutten Kai, som opplevde å være mer vant til å få slag og spark, enn å få en klem. Han ble som 17 åring dømt til 8 års fengsel, og ble forflyttet til Ila landsfengsel, og satt inne med mennesker som blant annet Arne Treholt. Etter et radikalt møte med Jesus, ble han frelst og fikk da muligheten når han kom ut til å fortelle mennesker om hva Jesus har gjort for han!


Kai har en brennende iver for ungdom, og brenner virkelig for at ungdommer skal møte Jesus! I boka forteller han om blant annet hva han opplevde da han var mindre, men også om hvordan han flyktet fra Ila landsfengsel, hva han opplevde i fengsel og masse andre spennende historier.


Boka er virkelig et fantastisk vitnesbyrd på Guds godhet og kjærlighet! Denne MÅ bare leses!


Salg av boka:

Boka er å få kjøpt på søndagsmøte, og vil ligge i Vestibylen. Vippsnummer står på pappesken sammen med boka. Løp og kjøp! Den er verdt det!


Kjærlig broderhilsen

Samuel

Ungdomsleder Zoé Kirken

95 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi gleder oss til søndagen. Da skal Åge Martin Åleskjær tale for oss. Det ser vi virkelig frem til🔥🙌 Vi er så takknemlig for hvordan Gud bygger vår menighet om dagen, og vi fryder oss med felleskap

bottom of page