top of page

Pray for Ukraine
Vi har vært i kontakt med Carl-Gustav Severin som har tett kontakt med mange pastorer og menigheter i Ukraina. Livets Ord har over 80 Word of Life Churches i Ukraina, som også har et stort hjelpearbeid hvor de nå oppretter hjelpesteder i 5 byer vest i Ukraina for å hjelpe interne flyktninger i eget land. Der vil de dele ut mat, klær, gi medisinsk hjelp og møte mennesker på flukt med Guds kjærlighet.


Vi er alle sterkt berørt av Russlands invasjon i Ukraina, og alle lidelsene som nå skjer i landet. Vi lider med det Ukrainske folket og deres lederskap, og oppfordrer alle til å holde landet, lederskapet i Ukraina og de Ukrainske menigheter oppe i bønn, og be om fred, beskyttelse, visdom og styrke - og stans i Russlands krigshandlinger.


Som Joakim skriver i sitt innlegg, be også om at Jesu lys vil skinne fram gjennom mørket i denne forferdelige tragedien.


Vi ønsker å hjelpe Word of Life menighetene i Ukraina med deres hjelpearbeid, og samle inn en pengegave som vi vil gi uavkortet videre.


Du være med på dette ved å gi din gave på Vipps 127707 eller til bankkonto 3000.17.78044. Merk gaven med "Ukraina".


Kollekt førstkommende søndag vil også gå til dette hjelpearbeidet i Ukraina.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi gleder oss til søndagen. Da skal Åge Martin Åleskjær tale for oss. Det ser vi virkelig frem til🔥🙌 Vi er så takknemlig for hvordan Gud bygger vår menighet om dagen, og vi fryder oss med felleskap

bottom of page