top of page

Zoé kirken ♥️ Troens ord

Oppdatert: 2. mar. 2022

Troens Ord i Sarpsborg blir en del av Zoé Kirken i Fredrikstad!


Sist søndag, 27. februar, var medlemmene på Troens Ord med på søndagsmøtet på Zoé. Vi ble tatt i mot med gode ord fra pastor Ruben Hansen og med mye hjertevarme og store applauser fra Zoé-forsamlingen.


Gjennom en lengre tid har både lederskapet og hele menigheten i Troens Ord Norge kjent Herrens maning til å søke Guds ledelse for veien videre for menigheten. I hele høst har vi opplevd en frisk utgytelse av Den Hellige Ånd i samlinger våre og våre hjerter har vært ved godt mot. Vi har brukt mye tid til å søke Gud sammen, hele menigheten. Gjennom høsten har vi blitt berørt av Herren og vi har sammen gitt oss til Gud på en fornyet måte.


Midt i dette opplevde vi meget overaskende hvordan Herren talte til lederskapet om å forene oss med Zoé Kirken. Herren bekreftet dette på en overveldende og konkret måte. Og når prosessen først var i gang gikk ting ganske fort. Hele menigheten har gitt sin tilslutning til dette og vi opplever stor enighet om å gå denne veien.


Troens Ord vil takke Zoé Kirken, med pastor Ruben Dahl Hansen og hele styret i spissen, for den varme mottagelsen vi har fått. Vi har blitt tatt i mot med åpne armer og med mye kjærlighet. Det har berørt våre hjerter og vi gleder oss til å smelte sammen med hele Zoé-familien og bygge en felles framtid sammen.


Vi, Troens Ord, tar med oss alt vi er og har, og gir oss selv som en gave, først til Jesus Kristus, deretter til Zoé Kirken. Vi legger oss selv som et såkorn i Zoé sitt jordsmonn. Alt det Gud har sagt, alt det Gud har lagt over oss av nådegaver og salvelse, og alt Gud har kalt oss til, det sår vi inn i Zoé. Alt ligger i Herrens hender og vi er forventningsfulle innfor fremtiden.


- Lederskapet på Troens Ord


Foto: Arvid Høidahl / Zoé

291 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page