top of page

Acerca de

bannerZoéUngdom.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Fredagsmøter

Er du mellom 13 og 19 år?

Da er du hjertelig velkommen til våre ungdomsmøter, som holdes fredager kl.19:00 på Zoé.

Her kan vi tilby god musikk fra lovsangsteamet, kloke ord fra kveldens predikant og koselig stemning for enhver som tar turen innom. 

Etter møtene pleier vi å ha noe godt å spise og drikke, i tillegg til masse sosialt fellesskap som kan inneholde bordtennis og biljard, brettspill og snakking, basketball eller masse annet som vi kan finne på!

 

Er du gira?

Ta turen, vi gleder oss til å bli kjent med akkurat deg! 

Andre hendelser i uka

I tillegg til ungdomsmøter, blir det arrangert mye sosialt, turer, leirer og egne gutte- og jentegrupper for deg som er i denne aldersgruppa. 

 

Lovsang: For deg som er interessert i musikk, og har lyst til å lære mer om å tilbe Gud gjennom musikken, så har vi lovsangsøvelser hver onsdag.

Connect: Annenhver uke så samler vi grupper for jenter og gutter utenfor møtene for å bygge fellesskap og dele Guds ord med hverandre. 

Basketball: Ikke bare liker vi å ha fellesskap, men vi er også veldig glad i å skyte en ball i en kurv! Annenhver onsdag har vi basketball-treninger med Zoé Basketballklubb. Er du interessert i å være med? Ta kontakt, du er hjertelig velkommen! 

For mer informasjon kan du følge oss på instagram og på facebook --> @zoeungdom <--. 

Ønsker du å være med i team? Klikk her!             

bottom of page